Un Mărțișor pentru Pace - Lupu, Elena; Coslet, Ecaterina (BRTS, 2022)
De ce trebuie să ne înregistrăm marca lansată? Importanța drepturilor conferite. În Republica Moldova, orice persoană fizică sau juridică își poate înregistra marca la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI). Această procedură nu este obligatorie, dar oferă o serie de avantaje semnificative, cel mai important fiind posibilitatea de a-ți revendica drepturile asupra unui brand în cazul unor tentative de utilizare neautorizată a acestuia. Înregistrarea mărcii la instituția specializată în domeniul protecției juridice a proprietății intelectuale este recomandabilă nu doar în cazul brandurilor cunoscute, care „fac din ochi” multora. „Marca este întruchiparea eforturilor depuse, dar și un instrument de promovare aprodusului.
Keywords: expozitie online; martisor